Text/HTML

Dvoriščna vrata nam dajejo prvi vtis, ki je včasih tudi izredno pomemben za gospodarja. Dvoriščna vrata izdelujemo v poljubnih dimenzijah, vzorcih, barvah in iz različnih materialov. Po želji kupca jih tudi vroče pocinkamo.

Dvoriščna vrata lahko tudi obnovimo, kar pomeni, da obstoječo barvo odstranimo s peskanjem in nato sledi ponovno barvanje po želji. Na nova ali obstoječa dvoriščna vrata lahko namestimo elektropogon ter domofon, kar vam zagotavlja še več udobja, saj vam domofon omogoča odpiranje vrat kar iz avtomobila oziroma iz hiše, kar zagotavlja še več varnosti vam in vašemu domu. Visoko konstrukcijsko stabilnost ter zanesljivost delovanja zagotavljamo z lastno proizvodnjo in projektivo.

Na dvoriščna vrata z elektropogonom priznamo kar 3 leta garancije.

Ker je okusov in želja veliko, vam nudimo širok spekter različnih vrat:

  • SAMONOSNA DRSNA VRATA
  • KRILNA DVORIŠČNA VRATA
  • VRATA ZA OSEBNI PREHOD (KRILNA VRATA)
  • POSEBNA VRATA NA ŽELJO KUPCA (VRATA ZA POSEBNE ŽELJE)

EasyDNNGallery

Enter Title

Dvoriščna vrata

Primož GERDEJ: direktor, prodaja
Telefon: 051 319 368
E-pošta: kovinarstvogerdej@gmail.com

Dragana PLAVŠIČ: računovodstvo, nabava, marketing
Telefon: 031 792 093
E-pošta: kovinarstvo1@gmail.com

Poleg ostale kovinarske dejavnosti izdelujemo tudi različne kovinske izdelke za industrijo: inox ograje, delovne mize za proizvodnjo, inox elektro omare, fascikle iz inoksa, koš oz smetnjak iz inoksa, različne kovinske konstrukcije, koš za odpadno folijo, koš oz. zabojnik za prevažanje kovine, nadgradnje za kombije, oblačenje hal, odložišče za konuse, omare oz. regale za delavnico, oprema za laboratorije, žleb, sidra za steklene fasade, sistem za pranje viličarjev, stopnišča z zaščitno ograjo, transportni polž, vozički za ostružke, zananje požarne lestve, žabje lopute oz. žabje poklopce.