Text/HTML

Izdelujemo različne kmetijske mehanizacije.

BIBER:
Predelava stroja za sekance z novo oblikovano oziroma prilagojeno zaščito.

HIDRAVLIČNI TRAKTORSKI PLATO:
Traktorski plato potrebuje prav vsaka kmetija. Primeren je za čiščenje zasneženih cest, prevažanje in ravnanje peska ali zemlje. Uporabljamo ga lahko tudi za prevažanje pakiranega ali razsutega tovora, kar pomeni, da ga vsaka kmetija potrebuje skozi vso leto.

KIPER IN POMIČNE VILICE ZA BALE:
​ Vilice za bale so pomemben dejavnik za vsako kmetijo, saj jih lahko uporabljamo za prevažanje bal ali kot prevažanje palet, na katere damo tovor. Vilice za bale enostavno in hitro zamenjamo z vilicami za palete. Ker so vilice nastavljive jih lahko nastavljamo tudi po širini. Vilice lahko tudi uporabljamo na čelni hidravliki. Zaradi robustne konstrukcije vilice za bale prenesejo tudi večje obremenitve. Izredno pomembo pa je tudi, da se folija pri transportu, bodisi nakladanju ali razkladanju zaščitna folija na bali ne poškoduje. Vilice za bale vam izdelamo tudi v vam želeni barvi.

EasyDNNGallery

Enter Title

Kmetijska mehanizacija

Primož GERDEJ: direktor, prodaja
Telefon: 051 319 368
E-pošta: kovinarstvogerdej@gmail.com

Dragana PLAVŠIČ: računovodstvo, nabava, marketing
Telefon: 031 792 093
E-pošta: kovinarstvo1@gmail.com

Poleg ostale kovinarske dejavnosti izdelujemo tudi različne kovinske izdelke za industrijo: inox ograje, delovne mize za proizvodnjo, inox elektro omare, fascikle iz inoksa, koš oz smetnjak iz inoksa, različne kovinske konstrukcije, koš za odpadno folijo, koš oz. zabojnik za prevažanje kovine, nadgradnje za kombije, oblačenje hal, odložišče za konuse, omare oz. regale za delavnico, oprema za laboratorije, žleb, sidra za steklene fasade, sistem za pranje viličarjev, stopnišča z zaščitno ograjo, transportni polž, vozički za ostružke, zananje požarne lestve, žabje lopute oz. žabje poklopce.