Text/HTML

Za zaščito pred vremenskimi vplivi so nadstreški najboljša rešitev. Za vas naredimo nadstrešek po vašem okusu, torej nadstrešek po predhodnem dogovoru.

IZDELUJEMO:

  • AVTOMOBILSKE NADSTREŠKE
  • NADSTREŠNICE ZA TERASE
  • NADSTREŠNICE PRI VHODNIH VRATIH (stanovanjskimi in poslovnimi)
  • NADSTREŠKE ZA RAZLIČNE NAMENE.

Nudimo konstrukcije iz jekla ali inoxa. Jeklene nadstreške po vaši želji lahko damo tudi vroče pocinkati. Na pocinkan nadstrešek lahko nanesemo katerokoli barvo po RAL lestvici.

Po vaši želji lahko tudi nadstreške pobarvamo z epoxy temeljno barvo in nato še končno pokrivno epoxy barvo, v tem primeru ni potrebno materiala predhodno cinkati.

EasyDNNGallery

Enter Title

Nadstreški

Primož GERDEJ: direktor, prodaja
Telefon: 051 319 368
E-pošta: kovinarstvogerdej@gmail.com

Dragana PLAVŠIČ: računovodstvo, nabava, marketing
Telefon: 031 792 093
E-pošta: kovinarstvo1@gmail.com

Poleg ostale kovinarske dejavnosti izdelujemo tudi različne kovinske izdelke za industrijo: inox ograje, delovne mize za proizvodnjo, inox elektro omare, fascikle iz inoksa, koš oz smetnjak iz inoksa, različne kovinske konstrukcije, koš za odpadno folijo, koš oz. zabojnik za prevažanje kovine, nadgradnje za kombije, oblačenje hal, odložišče za konuse, omare oz. regale za delavnico, oprema za laboratorije, žleb, sidra za steklene fasade, sistem za pranje viličarjev, stopnišča z zaščitno ograjo, transportni polž, vozički za ostružke, zananje požarne lestve, žabje lopute oz. žabje poklopce.