Text/HTML

Kovane ograje se v zadnjih letih vračajo v modo, kot eden neizbežen detajl v vašem dvorišču. Kovane ograje s svojim izgledom prinašajo šarm in različen karakter v vsak dom.

Kovane ograje predstavljajo eleganco in prestižnost pred vsakim domom. Dodatna prednost kovanih ograj je, da so zaradi zaščite z vročim cinkanjem odporne proti vremenskimi vplivi, mehanski obrabi in rji, kar pomeni, da so enostavne za vzdrževanje. Posledično so kovane ograje močnejše kot lesene ali mrežne ograje, saj so kovane ograje zelo stabilne in služijo svojemu namenu vrsto let.

Kovano ograjo na željo kupca pobarvamo v želeno barvo.

EasyDNNGallery

Enter Title

Kovane ograje

Primož GERDEJ: direktor, prodaja
Telefon: 051 319 368
E-pošta: kovinarstvogerdej@gmail.com

Dragana PLAVŠIČ: računovodstvo, nabava, marketing
Telefon: 031 792 093
E-pošta: kovinarstvo1@gmail.com

Poleg ostale kovinarske dejavnosti izdelujemo tudi različne kovinske izdelke za industrijo: inox ograje, delovne mize za proizvodnjo, inox elektro omare, fascikle iz inoksa, koš oz smetnjak iz inoksa, različne kovinske konstrukcije, koš za odpadno folijo, koš oz. zabojnik za prevažanje kovine, nadgradnje za kombije, oblačenje hal, odložišče za konuse, omare oz. regale za delavnico, oprema za laboratorije, žleb, sidra za steklene fasade, sistem za pranje viličarjev, stopnišča z zaščitno ograjo, transportni polž, vozički za ostružke, zananje požarne lestve, žabje lopute oz. žabje poklopce.