Dejavnosti

V koraku s časom

Redno spremljanje novih smernic na tržišču in izobraževanja se odražajo v kvaliteti našega dela.

Naše delo

Naše delo zajema širok spekter v kovinski dejavnosti, kmetijskih pripomočkov ter lastnih izdelkov.

Sejmi

Redna udeležba na domačem in tujem trgu nam je prioriteta za lastno predstavitev in pridobivanje novih idej za vas.

Galerija

Za zaščito pred vremenskimi vplivi so nadstreški najboljša rešitev.
Preberi več

Kontakt

Primož Gerdej
direktor, prodaja
Naslov: Poljana 1, 2391 PREVALJE
Telefon: 051 319 368
Email: kovinarstvogerdej@gmail.com

O nas

Imamo vizijo, ki temelji na kvaliteti, sodelovanju, konkurenčnosti, naše gonilo pa so novosti, inovacije ter seveda vi, zato se že veselimo sodelovanja z vami.

Sledite nam na Facebook-u

Dragana Plavšič
računovodstvo, nabava, marketing
Telefon: 031 792 093
Email: kovinarstvo1@gmail.com

Reference

ORODJARSTVO PRISTOVNIK BLANKA PRISTOVNIK S.P.

Vprašanja in odgovori

Eva, Maribor

Pozdravljeni

zanima me ali pri vas izdelujete tudi unikatne svečnike? Potrebovala bi svečnik, ki sem si ga zamislila sama, ampak ga ne morem narediti.

Pozdravljeni Eva,

hvala za vprašanje. Seveda, pri nas izdelujemo tudi unikatne svečnike, izključno po naročilu, kot tudi ostale stvari po želji kupca. Na vašo željo vam tudi po naročilu izdelamo svečnik po vaših skicah.

Marko, Celje

Pozdravljeni

doma imamo okrog hiše starejšo jekleno ograjo, ki je že zarjavela. Ker bi rad obdržal obstoječo ograjo me zanima ali jo lahko obnovite in zaščitite pred korozijo oz rjavenjem?

Pozdravljeni Marko,

hvala za vprašanje. Starejšo ograjo, kot ste opisali lahko obnovimo tako, da jo zaščitimo pred neljubimi zunanjimi vplivi. Potrebna je demontaža ograje, nato peskanje ograje, saj le tako zagotovo odstranimo vso nečistočo iz jekla. Po vaši želji ograjo lahko damo tudi vroče pocinkati, ter jo nato pobarvamo v želeno barvo in na koncu zmontiramo nazaj.

Poleg ostale kovinarske dejavnosti izdelujemo tudi različne kovinske izdelke za industrijo: inox ograje, delovne mize za proizvodnjo, inox elektro omare, fascikle iz inoksa, koš oz smetnjak iz inoksa, različne kovinske konstrukcije, koš za odpadno folijo, koš oz. zabojnik za prevažanje kovine, nadgradnje za kombije, oblačenje hal, odložišče za konuse, omare oz. regale za delavnico, oprema za laboratorije, žleb, sidra za steklene fasade, sistem za pranje viličarjev, stopnišča z zaščitno ograjo, transportni polž, vozički za ostružke, zananje požarne lestve, žabje lopute oz. žabje poklopce.